Patreons første kreatørundersøgelse nogensinde | Patreon Blog

0
30

[ad_1]

Tidligere på året lancerede vi vores første kreatørundersøgelse nogensinde: En undersøgelse, der bad jer – kreatører, der har en indkomst på Patreon – om at fortælle os mere om jer selv. Vi lærer hele tiden nyt om vores fællesskab gennem løbende research, feedbackformularer, fokusgrupper og meget mere, men kreatørundersøgelsen gav os mulighed for at høre fra jer alle på én gang og få et bredere overblik over jeres ønsker, behov og forhåbninger på ét sted.

Tak til alle jer, der tog jer tid til at gennemføre undersøgelsen. Tusindvis af jer delte, hvem I er, hvordan I driver jeres kreative virksomheder, jeres højdepunkter og udfordringer, og hvad I gerne vil se næste gang både på og uden for Patreon. Vi har brugt de sidste par måneder på at læse al jeres feedback og kigge på alle data. Jeres input har skærpet vores fokus og informeret os om, hvilke områder vi skal udforske næste gang.

Her er et kig på, hvad vi lærte om Patreons pulserende og varierede kreatørfællesskab.

En bemærkning om de resultater, du kan se her: For at afspejle kreatørerne på Patreon korrekt, har vi vægtet de svardata, du kan se herunder (medmindre andet er angivet). Vi fandt blandt andet ud af, at visuelle kunstnere var mere end fire gange mere tilbøjelige end andre typer kreatører til at gennemføre undersøgelsen. Ved spørgsmål, hvor resultaterne var signifikant forskellige mellem kreatørmedier, viser vi de uvægtede data.

I. Hvem I er

Over 13.000 kreatører med indkomst fra 113 lande på 18 sprog. Det er vores hidtil største enkeltprøve af de mere end 250.000 kreatører, der er aktive på Patreon.

Census respondents by region

Hvad I laver

Som kreatører på Patreon udtrykker I jer på flere forskellige medier – fra musik til visuel kunst og alt derimellem. Video er det mest populære primære medie på Patreon (det bruges af mere end en tredjedel af kreatørerne) efterfulgt af tekst og podcasts.

Hvilke emner er I interesserede i?

Det er klart, at jeres interesser er lige så brede og varierede som de medier, I udtrykker jer på. Jeres arbejde berører alt fra opskrifter og true crime til finans og popkultur.

II. Hvordan I driver jeres kreative virksomhed

Kreativitet er ikke ens for alle, og vi fik et indblik i alle de unikke måder, hvorpå I har struktureret jeres virksomheder, herunder hvor og hvordan Patreon kommer ind i billedet.

Hvor er I på jeres kreative rejse?

56 % af jer anser jer selv for i højere grad at være erfaren professionel, mens 44 % sagde, at I er i højere grad befinder jeg i starten af jeres karriere.

Creative tenure

Hvem samarbejder I med?

80 % af jer arbejder alene, 11 % af jer er en del af et team, og 8 % arbejder alene, men samarbejder med et team af ikke-kreatører. Podcastere er mest tilbøjelige til at arbejde i teams (39 %), mens visuelle kunstnere er mest tilbøjelige til at arbejde alene (94 %).

Sådan finder I jeres fans

Ikke overraskende varierer de platforme, hvor I oprindeligt fandt og udvidede jeres publikum på baggrund af medie.

 • Over 50 % af video- og ASMR-kreatører og over 30 % af audio/musik-kreatører begyndte på YouTube.
 • Spil/spilmodifikatorer fandt deres følgere på Twitter (18 %) og Discord (17 %).
 • Podcastere kom i gang via Facebook (17 %), podcastnetværk (16 %) og Twitter (16 %).
 • Visuelle kunstnere fandt deres publikum gennem DeviantArt (21 %) og Twitter (19 %).
 • Tekstforfattere kom oftest i gang via Facebook (19 %), Twitter (17 %) og deres egne hjemmesider (14 %).

Finding Your Fans

Så hvordan kommer Patreon ind i billedet?

Hvor vigtig er Patreon for jeres indkomst?

I fortalte os, at I gennemsnitligt tjener over 40 % af jeres indkomst på Patreon. Andre store indtægtskilder omfatter jobs, der er relateret til jeres kreative aktiviteter, provisioner og abonnementer på andre platforme. (Tal er rundet op til nærmeste hele procentdel.)

Creative Income

Hvordan ser jeres Patreon-medlemskab ud?

De mest populære fordele, I tilbyder jeres Patreon-medlemmer (udover muligheden for at støtte jeres arbejde generelt) er eksklusivt indhold og tidlig adgang til indhold. For mange af jer er interaktion med sponsorer via fanforespørgsler/afstemning, shoutouts og/eller fællesskabsområder for sponsorer en væsentlig komponent af jeres medlemskaber.

Benefits delivered on Patreon

Opbygning af et fællesskab: Hvad ligger der i et navn?

En fjerdedel af jer har et brugerdefineret navn for jeres fællesskaber – noget andet end “sponsor” eller “medlem”. Nogle unikke navne omfatter: “Lanterner”, “Modstandsfolk”, “Sovetryner”, “Idéer”, “Dødspatruljer”, “Podsidere”, “Sofakartofler” og “Amigoer”. En tredjedel af podcastere har brugerdefinerede navne for deres fællesskaber, hvilket er mere end nogen anden type kreatør.

Selv når vi tog højde for forskelle i månedlig indkomst, fandt vi, at kreatører, der havde brugerdefinerede navne til deres sponsorer, i gennemsnit har en 4-8 % højere månedlig fastholdelse af deres eksisterende sponsorer. Selvom disse data ikke er årsagssammenhængende – navngivning af jeres sponsorer vil ikke nødvendigvis få dem til at blive længere – er det et signal om, at hvis du fremmer en fællesskabsfølelse hos dine sponsorer, kan det bidrage positivt til tilhørsforholdet.

Fortæl om de fede ting, I laver.

79 % af jer promoverer jeres Patreon-konto mindst en gang om måneden, mens 43 % promoverer den mindst en gang om ugen – primært på Twitter, Instagram og YouTube (både i videoer og tekster, der beskriver videoen).

Vi fandt også, at der er en sammenhæng mellem frekvensen af promovering er indtjeningen. Kreatører, der promoverer deres konto ofte, har større sandsynlighed for at øge deres indtjening end kreatører, der promoverer den sjældent. I forhold til kreatører, der promoverer en gang om måneden (og fører kontrol med indtjening), tjener kreatører, der promoverer dagligt i gennemsnit 75 % mere, og kreatører, der promoverer en gang om ugen, tjener 31 % mere.

Promotion cadence

III. Vi zoomer ind: Højdepunkter og udfordringer

Vi spurgte om jeres daglige oplevelse på Patreon, og I gav os feedback om en række nøgleområder, herunder brugervenligheden og hvordan vi kommunikerer produkt- og politikopdateringer.

Muligheder for forbedring

Overordnet fortalte I os, at Patreon opfylder jeres behov, giver nøjagtige kontooplysninger og har tydelige politikker og retningslinjer. I ville gerne se mere fra os på tre hovedområder. Vi iværksætter disse tiltag for at forbedre os på hvert af dem.

 • Større gennemsigtighed omkring beslutningstagning
  • Det, vi hørte: I vil gerne have mere kontekst omkring de beslutninger, vi træffer, fra politik til produkt.
  • Det, vi gør ved det:
   • Produktprioriteter og nye funktioner: Vi startede med at dele vores produktprioriteter for 2022 med kontekst for, hvordan vi kom frem til hver beslutning. Vi eksperimenterer også med nye måder, hvorpå du kan komme i kontakt med vores produktteam for at forstå ræsonnementet bag vores tilgang såsom direkte Q&A-sessioner omkring specifikke lanceringer.
   • Retningslinjer og politikker: Udover kvartalsvise livestreams for at indhente feedback om kommende politikforslag, vil politikteamet udgive en gennemsigtighedsrapport senere i år, som indeholder data og kontekst om, hvordan vi håndterer ulovligt, skadeligt eller andet krænkende indhold.
 • Bedre kommunikation
  • Det, vi hørte: I vil gerne have lettere adgang til opdateringer omkring produktforbedringer, ressourcer og begivenheder i fællesskabet.
  • Det, vi gør ved det:
   • Vi gør almindelige opdateringer mere tilgængelige: For at sikre at vores kvartalsvise produktoversigter er mere bredt tilgængelige, slår vi nu alle opdateringer op på bloggen, hvor I har adgang til dem når som helst. Vi sørger også for, at feedet “Nyheder” i kreatørressourcer (nederst til venstre i dit kontrolpanel for kreatører på Patreon.com) holdes opdateret. Endelig ved vi, at nogle af de grundlæggende forbedringer, vi foretager (såsom hjemmesidens hastighed og gengivelsesoplevelse), ikke altid er tydelige at se. Vi vil gerne være bedre til at give opdateringer om mindre synlige (men vigtige) ændringer som disse.
   • Opdateringer om de vigtigste produktprioriteter: Hold øje med en halvårlig opdatering om vores produktprioriteter i 2022.
  • Sådan kan du forvente at høre fra os:
   • E-mail: Tilmeld dig for at få regelmæssige nyhedsbreve om produkter og meddelelser om kommende arrangementer og workshops.
   • Bloggen: Vi vil bruge dette rum til at dele produktoversigter, introduktioner til nye teammedlemmer og dybdegående oplysninger om specifikke produktforbedringer.
   • Kreatørfællesskabets Discord: Selvom dette område primært er tiltænkt som en platform, hvor I kan få kontakt til andre kreatører, vil I også høre fra os om #patreon-annonceringer, #spørg-patreon og dedikerede Q&A-kanaler omkring specifikke programmer, nyheder og annonceringer (såsom kvartalsvise livestreams om politikker).
   • Ressourcecenter: Få adgang til et feed med de seneste produktændringer via kreatørressourcer nederst til venstre i dit kontrolpanel for kreatører på Patreon.com.
 • Vi lytter til feedback fra kreatører
  • Det, vi hørte: I vil gerne vide, at vi lytter til jeres feedback, og forstå bedre, hvor/hvordan vi indhenter feedback.
  • Det, vi gør ved det: I årenes løb har vi lært, at ikke alle kreatører har det godt med at give feedback på samme måde, hvilket også var tilfældet i undersøgelsen. Det er en væsentlig årsag til, at vi foretog undersøgelsen – at give alle aktive kreatører en ny måde at udtrykke sig på. Her er en oversigt over alle de andre kanaler, vi i øjeblikket bruger til at høre fra og lære af kreatører. Vi vil blive ved med at styrke disse kanaler ved jævnligt at dele det, vi har lært (f.eks. denne rapport, programmet for politikengagement for kreatører og den kommende gennemsigtighedsrapport), og finde nye måder at holde kontakten på.

IV. Hvad fremtiden bringer

Som kreatører genopfinder og eksperimenterer I hele tiden, og vi vil altid gerne lære, hvad der hjælper jer på jeres rejse. Vi ville gerne forstå, hvilke nye værktøjer, tjenester og teknologier der er på jeres radar, så vi bedre kan understøtte jeres fremtidige ambitioner – uanset om det er noget, vi selv ville udvikle eller ej.

Produktprioriteter i 2022

Vi var glade for at få jeres feedback om vores prioriteter i 2022, hvor vi bad jer om at rangere dem efter værdi for jeres virksomhed. Generelt røg indbygget video, forbedrede opslag og organiseret indhold til tops som hyppigst rangerede på de to bedste pladser, og disse var efterfulgt af hjælp til faktureringsproblemer og et mere enkelt og rent design.

Vi har udvidet beta-adgang til indbygget video og en ny faktureringsmulighed, og vi er i gang med at forbedre flowet, når I laver opslag (automatisk lagring af kladder, mere responsive indlæsningstider), og navigationen på hjemmesiden. Følg med på alle vores kommunikationskanaler for at få en omfattende opdatering om vores prioriteter i 2022 i løbet af de næste par måneder.

Mulige fremtidige funktioner

Vi ville også gerne vide, hvordan I har det med forskellige mulige funktioner, som ofte er efterspurgt. Jeres input vil hjælpe med at informere os om, hvordan vi skal prioritere vores køreplan fremover. Nogle af de mest populære af disse funktioner omfatter:

 • Engangsdrikkepenge
 • Gavemedlemskaber
 • Brugerdefineret layout på landingssiden
 • Data om, hvor nye sponsorer kommer fra
 • Meddelelser, når en sponsor opgraderer, nedgraderer eller annullerer
 • Mulighed for at kreatører kan kontrollere adgang til tidligere opslået indhold

Value of Potential Features

En bemærkning om web3:

Vi ved, at web3’s indvirkning på kreatørers økonomi er et meget omdiskuteret emne. Vi fokuserer fortsat på, hvad der betyder mest for jer (hvilket jeres besvarelser i undersøgelsen har bekræftet), men vi laver også vores egen research for at forstå, hvordan programmer i web3 vil påvirke kreatører både positivt og negativt.

Fra undersøgelsen, offentlige samtaler og andre feedbackkanaler ved vi, at der er flere forskellige visninger i vores kreatørfællesskab. Nogle kreatører, herunder mange, der deltog i denne undersøgelse, er imod, at Patreon udvikler nogen form for web3-funktionalitet, fordi de er bekymrede for eventuel svigagtig adfærd, miljømæssig bæredygtighed og utilgængelighed af teknologien i deres nuværende programmer. Andre kreatører tilbyder allerede web3-fordele uden for Patreon og er glade for den fleksibilitet og værdi, de kan tilbyde medlemmer med nye typer digitale varer. I undersøgelsen var det visuelle kunstnere (68 %) og forfattere (50 %), der var mest imod, at kreatører kan modtage betaling i kryptovaluta på Patreon, mens 39 % af billedkunstnere, 34 % af lyd/musikkreatører og 31 % af videokreatører angav, at det ville være en “afgørende” eller “nyttig” funktion.

Efterhånden som der opstår nye programmer på web3, vil vi fortsat i god tid evaluere, hvilke muligheder og faldgruber de kan have for kreatører, ligesom vi gør med anden ny teknologi. Vi giver os ikke i kast med noget nyt, bare fordi det lyder fedt. Nu og i fremtiden er vores intention at udvikle teknologi, der giver langvarig værdi for vores kreatører. Derfor skal alt nyt, vi overvejer at udvikle, opfylde følgende:

 • Give kreatører ejerskab over deres kreationer og fanbaser
 • Tilbyde kreatører frihed og fleksibilitet til at arbejde på deres egne vilkår
 • Give kreatører muligheder for at udvikle deres virksomheder

Hvad har I størst ambitioner om at opnå som kreatører i løbet af de næste par år?

Jeres største ambition for de næste par år er uden tvivl at udvide jeres publikum. En fjerdedel af jer vil også gerne have nye samarbejder med kreatører og eksperimentere med nye medier.

Future Aspirations

Tak.

At være kreatør i dag er et af de sværeste jobs, der findes, men det er også et af de mest givende. Vores mål med denne undersøgelse var at få en bedre forståelse af, hvad I har brug for og ønsker, så vi kan tilbyde jer den bedst mulige platform, hvor I kan gøre det, I er bedst til. Til alle jer, der deltog i vores undersøgelse: Tak. Vi glæder os meget til at bruge, hvad vi har lært, så vi kan finpudse vores prioriteter i den kommende måneder og videre frem. Følg med.

 

 

 

[ad_2]