Vi presenterar ett Patreon med ny design

0
39

[ad_1]

Under de senaste månaderna har vi arbetat för att göra Patreon enklare, snabbare och roligare för dig och dina sponsorer.

Idag är vi glada att dela en förhandsgranskning av dessa uppgraderingar, utformade för att göra dina vanligaste arbetsflöden snabbare och mer intuitiva. Nu har de verktyg du använder varje dag konsoliderats till en enda, enhetlig vy, vilket ger dig fullständig tillgång till allt du behöver för att driva och utöka ditt medlemskap.

Du kommer också att se en förbättrad surfupplevelse över webben och i mobilen. Dina sidor laddas snabbare, appen körs smidigare och allt känns bara mycket kvickare.

Med denna uppdatering kommer dina sponsorer att ha en tydligare väg till de saker som de bryr sig mest om – dig och dina verk.

Från och med nästa vecka kommer du att se följande:

Din sida, helt i centrum

Nu, när du loggar in på Patreon som en kreatör, hamnar du direkt i ditt arbetsflöde så att du omedelbart kan börja skapa. Du kommer att kunna se och redigera alla dina tidigare inlägg eller se din sida från dina sponsorers eller allmänhetens perspektiv.

I samma högermeny kommer du att kunna hoppa till redigering av din sida och hantering av dina inlägg.

Ett mer strömlinjeformat sidofält

Den nya navigeringen på toppnivå ger dig direkt tillgång till alla verktyg du behöver för att driva ditt medlemskap. De platser du besöker oftast – sponsorer, insikter, utbetalning, meddelanden, aviseringar och inställningar – finns nu alla prydligt samlade i ditt vänstra sidofält. Dina vanligaste arbetsflöden, från att skapa inlägg till att göra uttag, finns nu nära till hands.

När du klickar på dessa avsnitt hittar du relevanta flikar högst upp på skärmen.

Växla sömlöst mellan profiler

Nästan en tredjedel av kreatörerna är även medlemmar i andra Patreon-communities, och vi har hört från många kreatörer att ni vill ha ett enkelt, strömlinjeformat sätt att växla mellan er kreatörsprofil och er sponsorprofil.

Den nya profilväxlaren ger dig ett blixtsnabbt sätt att kliva in i din sponsorprofil och tillbaka till kreatörsläget.

Alla dina insikter på ett ställe

Tidigare var insikter utspridda över flera olika sidor, vilket gjorde det svårt att få en tydlig och korrekt bild av statusen för ditt medlemskap.

Nu ser du viktig information om ditt medlemskap, dina intäkter och inlägg i en enda enhetlig vy. Du behöver inte längre klicka runt för att hitta den information du behöver. Allt finns på ett och samma ställe.

Vi är fast beslutna att ge alla kreatörer de insikter de behöver för att fatta välgrundade, handlingskraftiga beslut om sitt medlemskap, inklusive vilka taktiker som fungerar för inkomst, medlemskapstillväxt, sidtrafik och inläggsengagemang. Under de kommande månaderna kommer du att se ytterligare förbättringar av upplevelsen av Insikter när vi arbetar mot den visionen.

Lättare än någonsin för sponsorer

Med denna uppdatering kommer dina sponsorer att ha en mycket tydligare väg till din kreatörssida från sina egna flöden och sidofält. De saker som de bryr sig mest om – dig och ditt innehåll – är nu i centrum.

Om du missade det har vi nyligen gjort ett antal förbättringar av den övergripande upplevelsen i appen. Sökningen är renare, uppspelningen är smidigare och ljudfliken har fått en fullständig omarbetning.

Vad händer härnäst

Den nya upplevelsen kommer att börja rullas ut till kreatörer och sponsorer med start den 23 maj på webben samt i iOS- och Android-appar.

Om du har mer detaljerade frågor kan du även besöka vår supportsida för en fullständig beskrivning av vad som ändras i vårt hjälpcenter.

[ad_2]